מתכונים

מתכון קרקר בריאות

חומרים

1 כוס קמח מלא / קמח כוסמין מלא
1 כוס קוואקר טחון עדין (לא אינסטנט)
1 כוס קמח רגיל
1/2 כוס שקדים קלופים פרוסים
1/2 כוס גרעיני חמנייה קלופים
3 כפות סוכר דמררה
כפית שטוחה של מלח ים
1/2 כוס שמן זית עדין
1 כוס מים

אופן הכנה

  • לערבב את כל החומרים היבשים בכלי נוח לבחישה.
  • להוסיף שמן ומים ולעבד בזריזות עד קבלת בצק אחיד.
  • לא להשהות או לקרר את הבצק.
  • לרדד על גבי נייר אפייה בעזרת קמח לעובי של כ-3-4 מ"מ, לסמן ולחתוך לגודל הרצוי.
  • לאפות בחום 150 מעלות עד להזהבה קלה.
  • לשמור בכלי סגור, מתאים להגשה עם גבינות חריפות ופירות.

מתכונים נוספים